Termíny výzev 2021 se blíží. Zahajujeme sérii infowebinářů pro žadatele v novém programovém období Erasmus+

MB, DZS

Erasmus+

Výzvy Erasmus+ 2021 jsou zveřejněny. Webináře provedou žadatele procesem podávání žádostí v jednotlivých sektorech programu.

Termíny výzvy pro rok 2021 naleznete v tomto přehledu. Evropská komise již zveřejnila příručku programužádosti a také plný text výzvy se všemi podmínkami, které musejí žadatelé splnit.

Nevíte si rady, jak při podávání žádosti o nový projekt postupovat? Seznamte se s celým procesem krok po kroku v našem návodu.

Nejnovější informace k novému programu Erasmus+ (2021–2027) a k nové výzvě pro rok 2021 najdete na průběžně aktualizované webové stránce.

Infowebináře pro žadatele

Dům zahraniční spolupráce (DZS) během dubna pořádá sérii informačních webinářů k předkládání žádostí v Klíčové akci 1 (mobilita jednotlivců) a Klíčové akci 2 (projekty spolupráce). Semináře proběhnou pro žadatele v sektorech školního vzdělávání, odborného vzdělávání a přípravy, vysokoškolského vzdělávání, vzdělávání dospělých a neformálního vzdělávání mládeže.

Všechny semináře proběhnou online, žadatelé se musí včas na konkrétní akci zaregistrovat. Výpis všech webinářů, včetně registrací a dalších informací naleznete v sekci událostí.

Na seminářích se žadatelé seznámí se strukturou programu Erasmus+, jeho prioritami a podmínkami žádostí o grant. Po ukončení webináře bude samozřejmě prostor pro konzultace a dotazy.

Plakát Výzvy 2021