Semináře Erasmus+ Sport představí možnosti pro sportovní organizace

PM, DZS

Erasmus+

Jak na mezinárodní spolupráci ve sportu? S tím vám poradí naše série seminářů pro trenéry a pracovníky sportovních organizací.

Erasmus+ Sport semináře

Jste sportovní organizace a rádi byste umožnili vašim trenérům poznat, jak se sportuje v zahraničí? Chcete, aby se vaši trenéři dále profesně rozvíjeli? Chtěli byste navázat mezinárodní spolupráci s dalšími kluby? Nový program Erasmus+ Sport – mobilita trenérů a pracovníků v oblasti sportu vám nabízí možnost získat nové zkušenosti, znalosti a dovednosti. 

Jak na žádost o grant v programu Erasmus+ Sport? 

Aktuálně nabízíme sérii seminářů, na kterých vám představíme nový mezinárodní program, projdeme žádost o grant a poradíme vám, jak vše úspěšně zvládnout. Také se dozvíte, jaké další příležitosti v rámci programu Erasmus+ můžete využít, a to nejen během nadcházející jarní výzvy. Jejich seznam naleznete níže spolu s termíny pro přihlašování: 

Pokud se ani jednoho ze seminářů nemůžete zúčastnit, nezoufejte – i nadále máte možnost využít individuálních konzultací, během kterých se můžeme věnovat vašim dotazům k žádosti nebo si vyjasnit pravidla a podmínky pro zapojení. Registrovat se můžete na našem webu

Erasmus+ Sport  

Program Erasmus+ Sport nabízí řadu příležitostí, ve kterých cílí na budování a rozvíjení kapacit ve sportovním odvětví napříč celou Evropou. O podporu svých mezinárodních projektů mohou žádat různé sportovní organizace, od místních klubů po větší federace.