Most do Bruselu. Kancelář CZELO je otevřena všem českým institucím ve výzkumu a vzdělávání

Hostem prvního dílu podcastu EduKovaně byla Lenka Procházková, vedoucí kanceláře CZELO v Bruselu.

Hlavní činností České styčné kanceláře pro vzdělávání a výzkum v Bruselu (CZELO) je podpora účasti českých institucí ve výzkumných a vzdělávacích programech Evropské unie.

premiérovém dílu podcastu EduKovaně, který se zaměřuje na aktuální témata a trendy, jež hýbou světem mezinárodního vzdělávání, jsme si povídali s Lenkou Procházkovou. Jak konkrétně může kancelář, která od letošního roku patří k Domu zahraniční spolupráce, pomoci českému školství a vědě? Komu nabízí své služby? Jak můžou české vzdělávací a výzkumné instituce najít svého projektového partnera v Bruselu a kde si třeba naplánovat v sídelním městě Evropské unie schůzku?

Lenka Procházková

Poslechněte si první díl podcastu EduKovaně a dozvíte se rovněž, jaké akce chystá kancelář CZELO v souvislosti s českým předsednictvím v Radě EU v roce 2022. Nenechte si ujít ani epizody podcastu Projektor o úspěšných projektech mezinárodního vzdělávání nebo příběhy studentů, stážistů, dobrovolníků a učitelů v podcastu Za hranicí z podcastové rodiny DZS on AIR.