Jak zaujmout mladé publikum? Přihlaste se na školení pro pracovníky s mládeží a učitele

Školení Umění sebeprezentace při práci s mládeží se uskuteční 5. 12. v Brně.

Celým školením, které pořádá Dům zahraniční spolupráce (DZS), účastníky provede herec Zdeněk Stejskal, který vede také lektorské kurzy zaměřené na rétoriku a umění vystupování na veřejnosti. Pro registrované účastníky je akce zdarma, včetně dopravy a stravy. Registrovat se můžete do 3. prosince nebo do naplnění kapacity. Akce se bude konat v coworkingovém prostoru Impact Hub v Brně.

Školení pomůže všem pracovníkům s mládeží nebo učitelům, kteří chtějí zlepšit svoje prezentační i řečnické dovednosti před větším publikem. Dopolední blok se zaměří na nonverbální komunikaci, jak prezentujícího, tak i mládeže se kterou pracuje. Druhá část bude věnovaná zvládání komunikace a technikám, díky kterým udrží prezentující pozornost mladých posluchačů.

Zároveň budou účastníkům představeny příležitosti a možnosti programu Erasmus+ mládež. Nikola Pavlásková z Eurocentra Brno, která je také partnerkou Eurodesku, přiblíží, jakým způsobem mohou služeb této sítě využít učitelé a pracovníci s mládeží.

Účast na akci bude možná pouze pro registrované účastníky, kteří se při vstupu prokážou jedním znásledujících potvrzení:

  • elektronický certifikát o prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covid-19 v době ne delší než 180 dnů před začátkem školení,
  • elektronický certifikát o provedeném očkování proti covid-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní.

Program školení