Co nabízí mezinárodní spolupráce základním školám? Přijďte na konferenci SchooLink

Spouštíme registraci na druhý ročník konference SchooLink s podtitulem Mezinárodní vzdělávání - cesta ke kompetencím pro život.

Ve dnech 3. - 4. prosince 2021 pořádáme konferenci SchooLink, která je určená všem organizacím působícím v oblasti školního vzdělávání. Letošní druhý ročník nese podtitul Mezinárodní vzdělávání - cesta ke kompetencím pro život a konat se bude v multifunkčním kongresovém centru O2 universum v Praze.

Konference nabízí účastníkům prostor pro sdílení informací a výměnu zkušeností. Zaměří se na přínos mezinárodní spolupráce pro základní školy a na rozvoj kompetencí pro život ve 21. století.  Prezentace hlavních řečníků doplní řada praktických workshopů a panelová diskuse. Účastnící se mohou těšit například na informace o programu Erasmus+, na osvědčené postupy při realizaci mezinárodních projektů a tipy pro smysluplné využívání digitálních technologií ve výuce nebo na inspirativní reportáže ze škol.

Jako hlavní řečníci vystoupí Dana Pražáková z České školní inspekce, která pohovoří o online budoucnosti školního vzdělávání, a Kornélia Lohyňová, která vyučuje na Hotelové Akademii v Bratislavě a je dlouholetou ambasadorkou aktivity eTwinning.

Podrobný program a registraci najdete na webu konference.

Pro zaregistrované účastníky je konference zdarma. Zajištěna bude strava a ubytování (s možností příjezdu už ve čtvrtek 2.12.). Při vstupu i v průběhu celé akce budou platit aktuální protiepidemická nařízení Vlády ČR.

Schoolink save the date