Termíny výzvy 2022 v Erasmus+ se blíží. Jak se zapojit a kde získat informace?

MB, DZS

Erasmus+

Chcete si podat žádost o podporu mezinárodního projektu, ale nevíte si rady? Přihlaste se na webinář pro žadatele.

Evropská komise vyhlásila termíny pro podávání žádostí o podporu projektu v rámci nové výzvy 2022 v obou Klíčových akcích (KA), tedy v Mobilitách jednotlivců (KA1) a v Partnerství pro spolupráci (KA2). Nejbližší termíny pro aktivity v první klíčové akci jsou pro žadatele vypsány již na únor 2022, u druhé pak na březen 2022.

Termíny pro předložení žádostí u všech aktivit výzvy 2022 včetně žádostí o Akreditace Erasmus pro zkušenější organizace, které chtějí realizovat zahraniční pobyty pravidelně, najdete v tomto přehledu. V něm zjistíte také termíny pro podání žádostí u centralizovaných aktivit, které nespravujeme v Domě zahraniční spolupráce (DZS), ale stará se o ně Evropská výkonná agentura pro vzdělávání a kulturu (EACEA) v Bruselu.

Pro žadatele jsme připravili sérii informačních seminářů a webinářů, které probíhají až do poloviny února roku 2022. Podívejte se na přehled plánovaných akcí Erasmus+ v sekci události a v případě zájmu se nezapomeňte registrovat. Na seminářích se dozvíte, jak správně podat žádost po formální stránce, jaká jsou pravidla financování projektů a další praktické informace týkajících se projektů v programu.

Více informací o nadcházejících výzvách, akreditacích i centralizovaných aktivitách najdete na stránkách programu.