Spustili jsme registraci na konferenci SchooLink

Letos se setkáme v Ostravě a zaměříme se na vzdělávání dětí ve věku 3-11 let.

Schoolink 2022

Dnes jsme spustili registraci na konferenci SchooLink, která se bude konat ve dnech 4.-5. listopadu v kulturním domě Poklad v Ostravě-Porubě. 

Letošní ročník nese podtitul Učíme (se) společně, mezinárodně a digitálně a je zaměřen na vzdělávání dětí ve věku 3-11 let. Konference je proto vhodná zejména pro učitele a ředitele mateřských a základních škol. Zúčastnit se mohou ale i další zájemci.  

V úvodu vystoupí Dana Pražáková z České školní inspekce, která se zaměří na aktuální výzvy ve vzdělávání dětí předškolního a raného školního věku. Následně se účastníci zapojí do různých workshopů a diskusních fór podle svého výběru. Jejich přehled najdete na webu schoolink.cz

Účastníci, kteří mají sami dobré zkušenosti z oblasti digitalizace, inkluze nebo mezinárodního vzdělávání, se o ně mohou podělit s ostatními v našem INSPIROMATU. Máte-li zájem vystoupit s krátkým příspěvkem, registrujte se

Letos konferenci pořádáme v nově zrekonstruovaném kulturním domě Poklad, které je centrem společenského dění v Ostravě-Porubě. Registrovaným účastníkům nabízíme také možnost ubytování v Quality Hotel Ostrava City a do DK Poklad je dopravíme autobusy. Registrace bude otevřená do naplnění kapacity, přičemž nabídka ubytování je omezená.  

Konference se koná pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) a Moravskoslezského kraje.