Zažijte Den mezinárodního vzdělávání s Příští stanicí svět

PM, DZS

Dům zahraniční spolupráce

Třetí ročník akce Příští stanice svět s podtitulem Den mezinárodního vzdělávání se koná u nás již 22. června, zažijte jej s námi.

Příští stanice svět

Na co se můžete letos těšit?

Místnosti EVROPA a SVĚT ožijí celou řadou workshopů a diskusí s inspirativními hosty. Podělí se s vámi o své osobní příběhy, poznatky a tipy ze zahraničních studií, stáží a dobrovolnictví, které vám pomohou na vaší cestě za svými sny a mezinárodními zkušenostmi. V místnosti VESMÍR pomocí virtuální reality objevíte nové metropole, vyzkoušíte si cestu japonským rychlovlakem nebo se můžete rozhlédnout z nejvyšších budov světa. Hlavní stage (ve vnitrobloku) pak rozezní bohatým doprovodným programem, a samozřejmostí je i občerstvení. Akcí vás provede známý moderátor Jakub Ouvín.

Setkáte se třeba s:

našimi ambasadory Tomášem Novotným a Amandou Staškovou • Veronikou Krátkou Špalkovou (Novinářský inkubátor) • globální občankou Lenkou Kosmatovou (alias Chica Checa) • one-woman show Kláry Jíchové • Tukan a Anatol Svahilec (Slam poetry) • Marley Wildthing a mnoha dalšími...

Podrobný program a další informace najdete na webových stránkách akce a v pozvánce na našich sociálních sítích. Vstup je zdarma, zájemcům o workshopy, přednášky a prezentace v místnostech EVROPA a SVĚT však doporučujeme pojistit si svoje místo jednoduchou on-line registrací. Ta je možná i na místě, ale kapacita v přednáškových místnostech je omezená, proto se raději registrujte už teď s předstihem a vyhněte se případnému zklamání.

Budeme se těšit, až vám otevřeme dveře do světa u nás v Domě zahraniční spolupráce v centru Prahy.