Zapojte se do akcí Time to move v České republice i v Evropě

PM, DZS

Eurodesk

Díky říjnovým akcím Time to Move zjistíte, jakých zahraničních příležitostí a mezinárodních projektů se můžete zúčastnit.

Plánujte s námi a najděte svoji cestu

Time to Move je řada fyzických a online akcí, pořádaných pro mladé každý říjen po celé Evropě. Tyto události jsou organizovány odborníky z Eurodesku, kteří vám mohou poradit ohledně vašich mezinárodních příležitostí.

Po téměř dvou letech pandemie jsme připraveni vrátit se k aktivitám všichni společně. Virtuální dobrovolnictví? Studijní výměna na semestr? Nebo stáže v zahraničí? Jsme připraveni vám pomoci s plánováním budoucnosti.

Najděte události online nebo blízko vás

Čas vyrazit je právě teď! Hledejte mezi webináři, infosemináři, příležitostmi pro osobní poradenství nebo fyzickými akcemi blízko vás. Během Time to Move akcí zároveň získáte informace o fyzických a online příležitostech do budoucna.

Jak najít ideální Time to Move akci právě pro vás? K tomu vám pomůže mapa Time to Move, kde jsou vyznačené všechny akce napříč Evropou.

Time to move mapa

Získejte potřebné informace kdekoliv jste

Hledání přesných a důvěryhodných informací pro vaše plány v zahraničí může být oříšek. V tom vám však může pomoci Eurodesk! Pokud se nemůžete zúčastnit ani jedné z aktivit Time to Move, můžete stále získat potřebné informace online.

K hledání příležitostí vám pomůže web Opportunity Finder. Tento vyhledávač příležitostí vám nabízí k nahlédnutí 5 kategorií: vzdělávání, dobrovolnictví, stáže, participace a granty. Mnoho programů a iniciativ zaměřených na posílení postavení mládeže najdete také na webu Evropský portál pro mládež.

Akce regionálních partnerů

V rámci Time to Move budou regionální partneři Eurodesku pořádat akce v různých koutech České republiky. O regionálních akcích vás budeme informovat na našich stránkách, facebookových stránkách, na Instagramu a webu Eurodesku. Využít ale můžete také již zmíněnou mapu Time to Move, kam budeme jednotlivé akce přidávat.

Online úniková hra: Adventures in Berlin

V rámci letošního ročníku Time to Move byla také vytvořena online úniková hra Time to Move: Adventures in Berlin, která je inspirována únikových místností, kde hráči spolupracují na řešení hádanek a úkolů. Hráči hrají společně na dvou oddělených obrazovkách a komunikují mezi sebou, aby tak našli ztracenou babičku v Berlíně a přitom se dozvěděli o příležitostech, které Eurodesk nabízí.