Přihlaste se na Letní dílnu Scientix nejen pro eTwinnery

eTwinning, DZS

eTwinning European Schoolnet

Letní dílna se bude konat v termínu 17. - 19. srpna ve Zlíně.

Také v letošním roce jsme pro všechny zájemce o přírodovědné předměty a online mezinárodní spolupráci připravili Letní dílnu. Tentokrát ve spolupráci s fakultou technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a v novém formátu: kombinaci programů Scientix a eTwinning.

Rádi byste poznali nové kolegy? Máte zájem si s nimi vyměnit zkušenosti a vzájemně se inspirovat? Zajímají vás informace od odborníků ze světa STEM (science, technology, engineering a mathematics – věda, technologie, technika a matematika)? Pak je Letní dílna ideální akcí pro vás. Čekají vás rozmanité workshopy zaměřené nejen na přírodovědné předměty, ale i na eTwinningové projekty, a to včetně praktických rad, jak projekt založit a jak ho následně začlenit do výuky.

Zveme všechny zájemce z řad učitelů o STEM předměty (chemie, biologie, matematika a fyzika), kteří učí ve školách zapsaných v Rejstříku škol a školských zařízení MŠMT.

  • Místo konání: Fakulta technologická Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně
  • Termín konání: 17.-19. srpna 2022

Podívejte se, jak to vypadalo na loňské letní dílně v Poděbradech

Podmínky účasti:

Letní dílna je hrazena z našich prostředků (školení, ubytování, strava), účastníci si hradí pouze cestu do místa konání a zpět. Účast je nutná po celou dobu konání akce, pozdější příjezd či dřívější odjezd nejsou možné – je potřeba absolvovat celý program.

Kapacita letní dílny je omezená a program nabitý. Neváhejte a registrujte se co nejdříve.

V případě dotazů se obracejte na lucie.novakova@dzs.cz

Těšíme se na vás! 

Scientix logo and disclaimer