Zveme Vás na první letošní EduCafé na téma mikrocertifikátů

CZELO

Pozvání do diskuze přijali Diana Sýkorová a Jaroslav Švec z Univerzity Karlovy a Frederik de Decker z Univerzity v Gentu.

Kancelář CZELO Vás zve na letošní první neformální diskuzní večer EduCafé s podtitulem „Microcredentials today and in the future“. Akce proběhne v úterý 26. března 2024 v prostorách kavárny Kamilou v Bruselu. Diskutovat budou Diana Sýkorová a Jaroslav Švec z Univerzity Karlovy, oba aktivně zapojení v projektu implementace mikrocertifikátů na českých vysokých školách v rámci Národního plánu obnovy, a Frederik de Decker z Univerzity v Gentu, vedoucí kanceláře pro mezinárodní vztahy a expert na tématiku mikrocertifikátů.  Moderátorem debaty bude Laurin Reding z kanceláře SwissCore v Bruselu. 

V rámci debaty se zaměříme na aktuální implementaci mikrocertifikátů v Česku a Belgii/Flandrech, na uznávání a zajišťování kvality či na propojení s úrovní evropských a národních politik. Představíme si také příklady z praxe a přístup aliancí Evropských univerzit 4EU+ a ENLIGHT, v nichž jsou UK a UGhent zastoupeny. V neposlední řadě se zaměříme na potenciální výzvy a možný vývoj do budoucna. 

EduCafé je diskuzní večer pro experty a zájemce o vzdělávání z řad široké veřejnosti, kteří si mohou přijít poslechnout debatu na některé z aktuálních témat a v neformálním prostředí se dozvědět odpovědi i na své otázky. Registrujte se ještě dnes.  

EduCafé pozvánka