Využijte šance nominovat úspěšné projekty jednotlivců do Cen DZS 2023

Každoročně oceňujeme Cenami DZS nejlepší mezinárodní projekty. Čas na nominaci máte do 10. listopadu.

Udělování Cen DZS 2022. Foto: Petr Zewlakk Vrabec
Udělování Cen DZS 2022. Foto: Petr Zewlakk Vrabec

Spustili jsme nominace do dalšího ročníku Cen DZS v kategoriích jednotlivců. Neváhejte se zapojit a navrhněte své kandidáty i vy. Do kategorií specifikovaných níže nominuje jednotlivce vždy vysílající či přijímající organizace/instituce. Zajímají nás konkrétní aktivity, výjimečnost daného výjezdu, dopad na jednotlivce i samotné organizace.

Ceny DZS udělujeme od roku 2018 nejlepším mezinárodním projektům a počinům v programech, které administrujeme. I tentokrát oceníme také výjimečné účastníky výjezdů. Uspět může každý typ výjezdu, ať už se jedná o dobrovolnický pobyt, vysokoškolské studium nebo odbornou stáž. Nominováni mohou být jak studenti, učni, dobrovolníci, tak učitelé, lektoři či pracovníci s mládeží. 

Své kandidáty můžete nominovat ve dvou kategoriích prostřednictvím těchto online formulářů, a to nejpozději do 10. listopadu 2023.  

O vítězích rozhodne odborná porota složená ze zástupců různých institucí a sektorů vzdělávání. Slavnostní vyhlášení proběhne 21. března 2024 v Praze. Všichni nominovaní, kteří postoupí do užšího výběru, budou představeni v publikaci Ceny DZS 2023.  

Více informací o loňském ročníku najdete v tomto článku, nebo se můžete inspirovat přehledem oceněných projektů a absolventů za loňský rok v publikaci Ceny DZS 2022 To nejlepší z mezinárodního vzdělávání. V případě dotazů se prosím obracejte na Terezu Fields (tereza.fields@dzs.cz). Děkujeme za spolupráci a těšíme se na vaše nominace.