Vydáváme český překlad publikace 17 zásadních tipů pro pracovníky lidských zdrojů

Monika Smekalová, EPALE

EPALE Vzdělávání

Publikace mezinárodně uznávaného odborníka Paula Matthewse nabízí organizacím způsoby, jak rozvíjet potenciál zaměstnanců.

Na platformě EPALE a na stránkách Domu zahraniční spolupráce jsme zveřejnili český překlad publikace 17 essential tips for L&D people atutora Paula Matthewse. Publikace je zaměřená mimo jiné na nové výzvy, které firemním oddělením lidských zdrojů přinesla koronavirová pandemie. Rozvoj zaměstnanců patří k nejvíce postiženým odvětvím. Publikace navrhuje, jak se s novou situací vyrovnat – pro firmy nemusí být jen devastující, ale může podněcovat nová řešení. Místo krácení rozpočtů na vzdělávání zaměstnanců jít naopak cestou adaptace a lepší kvalifikace.

Paul Matthews je novozélandsko-britský spisovatel a lektor, je také mezinárodně uznávaným a vyhledávaným řečníkem na poli rozvoje lidských zdrojů. Vyniká nejen odborností, ale také poutavými příběhy a snahou myšlenky rozvoje lidských zdrojů posluchačům a čtenářům co nejlépe přiblížit. Vede workshopy a poskytuje konzultace ve Velké Británii i jinde. V této publikaci se zamýšlí především nad otázkami smysluplnosti investic do vzdělávání zaměstnanců. Proč by organizace měly investovat velké prostředky do vzdělávání? A jak motivovat lidi, aby ve vzdělávání viděli smysl?

17 tipu lidské zdroje
Titulní strana publikace