Již druhý český národní veletrh pro studenty opět úspěšný

Klára Tonková, Study in the Czech Republic

Study in Czechia Dům zahraniční spolupráce

1 000 studentů z jihovýchodní Asie chatovalo se zástupci našich vysokých škol během našeho virtuálního veletrhu.

Ve Study in the Czech Republic se můžeme pochlubit dalším úspěšným českým národním online veletrhem pro studenty, který se konal 24. listopadu 2022!

V pořadí již druhý národní veletrh se po úspěchu v Latinské Americe minulý rok přemístil do jihovýchodní Asie a pod názvem THINK SMART. Study in Czech Republic Virtual Fair 2022 se ho účastnilo 21 českých vysokých škol a iniciativa Study in the Czech Republic. Na veletrh se zaregistrovalo skoro 2 000 studentů a téměř 1 000 studentů v průběhu celé čtyřhodinové akce se zástupci škol chatovalo. Veletrh zaznamenal úspěch nejen mezi studenty, ale i školami, kdy každá z nich měla stovky návštěv na stánku.

Akce se konala na platformě FPP EDUMedia, profesionálů na poli vysokoškolského studia a náboru studentů, která je uživatelsky jednoduchá a praktická. I to určitě přispělo k bezproblémovému chodu celého eventu.

Odměnou všem zúčastněným institucím nejsou jen uchazeči, kteří si podají přihlášku ke studiu, ale i vysazení stromu kakaovníku za každou instituci. I FPP ocenilo úspěch a dobrou organizaci veletrhu, a proto se rozhodlo ve spolupráci s Eden Reforestation Projects nechat stromy vysadit. Každý jeden strom přispívá k větší celosvětové udržitelnosti oboru vysokého školství.

THINK SMART. Study in Czech Republic Virtual Fair 2022