Dům zahraniční spolupráce má zelenou! Zapojte se do fotosoutěže

GP, DZS

Dům zahraniční spolupráce

Jedenácti českými městy projíždějí naše tramvaje a trolejbusy. Najdete-li alespoň jednu linku, můžete s námi soutěžit.

Dům zahraniční spolupráce (DZS) má zelenou! A nemáme teď na mysli fakt, že v mezinárodním vzdělávání a mezinárodní zkušenosti pro co nejširší spektrum jednotlivců i institucí vidíme budoucnost. Řeč je o tramvaji, která s reklamním potiskem DZS vyjela do ulic na konci minulého roku, a to hned v několika městech . Kromě tramvají se můžete svést i DZS trolejbusy. Pro naše fanoušky (nebo třeba pro fanoušky tramvají, kteří se tak dozví o nabídce programů, které spravujeme) jsme připravili fotosoutěž na Instagramu DZS. „Naše“ tramvaje a trolejbusy najdete celý letošní rok v 11 různých městech, šance, že je potkáte, je tedy vysoká.

DZS tramvaj
Jedna z mnoha tramvají DZS, která nyní vozí pasažéry v ulicích českých měst

„Jen málokdo nikdy neslyšel o programu Erasmus+. Nabídka Domu zahraniční spolupráce je ale daleko širší. Do našeho portfolia patří více než 20 programů a sítí, které umožňují realizovat zahraniční studijní pobyty a stáže nebo nejrůznější mezinárodní projekty a partnerství. Pokud se nám touto formou podaří získat pozornost a oslovit třeba i ty, kteří o DZS nikdy neslyšeli, budeme rádi,“ říká Lucie Durcová, vedoucí informačního a komunikačního oddělení DZS.

  • Jak se zúčastnit soutěže?

Jedenácti českými městy se prohánějí naše tramvaje a trolejbusy. Najděte alespoň jednu linku, vyfoťte ji nebo si s ní rovnou udělejte selfie! Fotku nasdílejte na Instagramu s hashtagem #linkadosveta, označte náš profil a vyhrajte balíček dárků! 

Podmínky soutěže DZS tramvaje