Přihlaste se do třetího ročníku European Innovation Procurement Awards

CZELO

Uzávěrka přihlášek je do 17. srpna. Pro zájemce proběhne 31. května informační webinář organizovaný agenturou EISMEA.

Evropská komise spustila přihlašování do 3. ročníku soutěže European Innovation Procurement Awards, která je v rámci programu Horizont Evropa podporována Evropskou radou pro inovace (EIC). 

Soutěž je zaměřena na nové metody, nástroje a praxe při vypisování a realizaci soutěží na zajištění zboží a služeb. V souladu s novou Evropskou inovační agendou chce soutěž také poukázat na to, jak má zavádění inovací pozitivní dopad na evropskou ekonomiku. A to nejen vytvářením nových a udržitelných trhů, ale také navrhováním nových řešení, která reagují na společenské výzvy. 

CZELO_2023_European Innovation Procurement Awards

Celkem bude uděleno 6 cen ve 2 soutěžních kategoriích. V rámci každé kategorii obdrží výherci na prvních třech místech následující finanční odměnu: 1. místo 750 000 eur, 2. místo 50 000 eur a 3. místo 25 000 eur. Projekty budou posuzovány na základě následujících kritérií: transformace, zavádění do praxe, spolupráce a společenský dopad. 

Uzávěrka přihlášek je do 17. srpna. Pro zájemce proběhne 31. května informační webinář, na který se můžete zaregistrovat na tomto odkazu. 

Více informací společně s pravidly soutěže naleznete na webu EIC