Pozvánka na konferenci k výzkumným kariérám

CZELO

Registrace je otevřená do 24. listopadu 2023.

Srdečně Vás zveme na konferenci na téma výzkumných kariér, která se uskuteční v úterý 28. listopadu 2023 v prostorách Nordic House v Bruselu. 

Akci pořádá kancelář CZELO spolu s kancelářemi V4 Research & Innovation v Bruselu* za účasti Young European Universities Network (YERUN). 

CZELO_2023_Research_careers

V rámci akce proběhnou poutavé debaty se zajímavými řečníky, kteří zastupují jak Evropskou komisi, tak i komunitu talentovaných výzkumníků v začínající a střední části své profesní dráhy.  

Pozvaní výzkumníci a výzkumnice představí své výzkumné kariéry a výzvy dnešního výzkumného prostředí. Budou se zabývat otázkami spojenými se zaměstnáním, mobilitou, kariérním rozvojem a dovednostmi. Jejich poznatky a zkušenosti jsou vysoce relevantní pro současnou politiku výzkumných kariér v Evropě, a to jak na vnitrostátní úrovni, tak na úrovni EU. 

Naším cílem je odpovědět na otázky, jak usnadnit kariéru všem výzkumným pracovníkům a jak se liší výzvy, kterým výzkumníci v našich regionech čelí ve srovnání s těmi, které jsou v oboru již dobře známé.  

Po akci bude následovat networkingový oběd.  

Registrace je otevřená do 24. listopadu 2023. 

Program 

*V4 Research & Innovation v Bruselu - Česká styčná kancelář pro vzdělávání a výzkum (CZELO), Polská styčná agentura pro výzkum (PolSCA), Maďarská národní kancelář pro výzkum, vývoj a inovace (NRDIO) a Slovenská styčná kancelář pro výzkum a vývoj (SLORD)