Jak zvýšit kvalitu vzdělávání na vysokých školách? Registrujte se na závěrečnou konferenci projektu Profformance

Závěrečná konference projektu Profformance: Spotlight on Higher Education Teaching Performance proběhne 16. 6. v Budapešti.

Profformance

Závěrečná konference projektu Profformance, které jsme spolu s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy partnery, je určená vysokoškolským učitelům, studentům, expertům, zástupcům managementu vysokých škol, veřejného sektoru i nevládních organizací z oblasti vysokého školství.

Projekt Profformance se zaměřuje na navyšování kvality vzdělávací činnosti vysokých škol v Evropském prostoru vysokoškolského vzdělávání prostřednictvím vývoje nástroje na hodnocení výkonu učitelů, pobídkový systém a sdílení dobré praxe.

Na konferenci bude prezentován výstup projektu v podobě hodnoticího nástroje pro vzdělávací činnost učitelů ve vysokém školství a databáze učitelské excelence. Součástí akce bude rovněž ceremoniál udělování mezinárodní ceny pro vysokoškolské učitele a prezentace příkladů dobré praxe.

Konference bude příležitostí k networkingu pro účastníky napříč Evropským prostorem vysokoškolského vzdělávání a bude to rovněž první setkání sítě Profformance.

Organizátoři rovněž nabídnou pohled na budoucí aktivity konsorcia Profformance plánované mezi lety 2022 a 2025.

Akce se uskuteční 16. června 2022 v Budapešti v hybridním formátu – zúčastnit se lze osobně i online. Program proběhne v angličtině, bez zajištění tlumočení. Registrovat se můžete do 7. června.

Více informací o konferenci a projektu naleznete na webu projektu Profformance.