Hledáme dobrovolníky na natáčení

Staňte se součástí spotu, který představí ČR jako kvalitního partnera v oblasti vysokého školství a výzkumu v zahraničí!

Natáčení

Spot bude určen do online prostoru (web a sociální sítě) a bude promítán na zahraničních konferencích, seminářích, veletrzích a dalších setkáních na mezinárodní úrovni.

Pro toto natáčení, které proběhne v úterý 14. června od 16:00 do 19:00 na České zemědělské univerzitě v Suchdole v Praze, hledáme dobrovolníky, kteří budou představovat publikum přednášky ve velké aule.

Nabídnout můžeme nevšední zážitek z natáčení s úspěšným dokumentárním režisérem Janem Látalem a jeho filmovým štábem. Po celou dobu natáčení vám bude k dispozici občerstvení formou cateringu, jako poděkování od nás dostanete také dárkový balíček. Zapojením do tohoto projektu přispějete k šíření prestiže České republiky v oblasti vysokoškolského vzdělávání a výzkumu za hranicemi ČR.

Pokud máte o natáčení zájem, prosíme vás o REGISTRACI. Váš e-mail bude použit pouze pro komunikaci, která se bude týkat tohoto natáčení, případně vás budeme informovat o zveřejnění spotu na sociálních sítích a dalších online kanálech.

Prosíme vás, abyste s dotazy počkali, až vám přijdou bližší informace. 

Dobrovolníci pro kompars nejsou věkově omezeni, jedná se o publikum vědecké konference.

Předem děkujeme, že tuto prosbu předáte svým spolužákům a známým, kteří by mohli mít o účast zájem.