CZELO vás zve na networkingovou akci v oblasti pozorování Země

CZELO

Akce se uskuteční online dne 13. prosince 2021.  

V návaznosti na úspěšnou V4 ​​konferenci s názvem „Earth Observations for the citizens and the planet“, kterou v červnu 2021 zorganizovaly styčné kanceláře zemí V4 pro výzkum a vývoj v Bruselu – tj. Česká styčná kancelář pro vzdělávání a výzkum (CZELO), Národní kancelář pro výzkum, vývoj a inovace Maďarska (NRDIO), Styčná kancelář Polské Akademie věd (PolSCA) a Slovenská styčná kancelář pro výzkum a vývoj (SLORD) v Bruselu – si vás dovolujeme pozvat na networkingovou akci v oblasti pozorování Země a služeb programu Copernicus. Akce se uskuteční online dne 13. prosince 2021. Program akce je k dispozici zde.

Cílem akce je umožnit navázání nových spoluprací a projektů pomocí krátkých prezentací, během kterých budou moct účastníci předvést svou expertízu a představit své nápady na budoucí projekty. Akce je možné zúčastnit se i jako pozorovatel.

V případě, že máte o účast na akci zájem, zaregistrujte se a uveďte, které výzvy konkrétně Vás zajímají. 

Pro ty, kteří se chtějí aktivně zúčastnit a přednést svou prezentaci, přikládáme také šablonu, již by měli použít při přípravě prezentace. Při přípravě svého vystoupení dodržujte časový limit 3 minuty. Vaši prezentaci nám prosím pošlete nejpozději do 8. prosince, 18:00 hodin. Vzhledem k omezenému počtu volných míst na prezentování si v případě nadměrného počtu přihlášených organizátoři vyhrazují právo výběru účastníků. 

Blíže k termínu konání akce bude zaregistrovaným účastníkům zaslán odkaz k připojení spolu s aktualizovaným programem akce, ve kterém bude uvedeno pořadí prezentujících.