CZELO vás zve na infoden k výzkumu v oblasti vodíku

CZELO

8. února si nenechte ujít debatu k vodíku a jeho roli v energetice, výzkumu a průmyslu.

Česká styčná kancelář pro vzdělávání a výzkum v Bruselu (CZELO) vás spolu s kolegy ze styčných kanceláří V4 zve na debatu k vodíku a jeho rostoucí roli ve výzkumu, průmyslu, energetice a evropských iniciativách. Akce se uskuteční dne 8. února 2022. Program akce, včetně dalších informací naleznete v přiloženém programu.

Výzkum v oblasti vodíku a jeho využitelnosti se postupně stává prioritou pro země V4, začínají vznikat spolupráce, strategie a vodíkové asociace.

Cílem akce je představení evropských iniciativ, programů a možností partnerství pro zájemce ze zemí V4, ať už z politického, výzkumného nebo průmyslového sektoru. Krátce bude také představen nejnovější vývoj a iniciativy v oblasti vodíku v rámci zemí V4.

Debata umožní účastníkům vzájemně se informovat o národních a evropských programech, získat jasnější představu o širokém spektru výzkumu a inovací v oblasti vodíku, odhalit synergie a možné oblasti budoucí spolupráce.

Akce poslouží jako odrazový můstek pro budoucí komunikaci a spolupráci mezi účastníky z Česka, Maďarska, Polska a Slovenska. Připojit se mohou i zájemci z jiných zemí.

Událost bude online a v angličtině.

Registrace na akci je možná do 7. února 2022.