Zapojte se s Eurodeskem do akcí Time to Move nejen po Česku

Díky říjnovým akcím Time to Move zjistíte, jakých zahraničních příležitostí a mezinárodních projektů se můžete zúčastnit.

Time to Move

Jako každý říjen se i letos můžete zapojit do kampaně Time to Move evropské informační sítě Eurodesk, jejíž hlavním cílem je šířit mezi mladými lidmi povědomí o možnostech evropských programů. Letos je hlavním sloganem kampaně Evropa na dosah. Na co se můžete letos těšit?  

Mapa Time to Move 

Díky mapě Time to Move si můžete prohlédnout akce, které se budou konat nejen v českých regionech, ale také po celé Evropě. V Česku a na Moravě si pro váš připravili akce partneři a infopointy Eurodesku. Dozvědět se tak můžete o příležitostech programů Erasmus+ mládež, ale také Evropského sboru solidarity. O akcích vás budeme informovat na sítích Eurodesku – na facebookové stránka Evropské příležitosti pro mladé a instagramovém účtu @eurodesk_cz.  

Online únikové hry 

V minulých letech si pro vás Eurodesk připravil dvě online únikové hry, které si můžete zahrát i letos. Podívejte se virtuálně do Rigy a Berlína a vyřešte společně s kamarády záhady řešením hádanek a úkolů. 

Zapojte se do soutěže o skvělé ceny 

Jste kreativci? Milujete design a módu? Vymyslete design trička a vyhrajte hodnotné ceny. Tématem letošního ročníku je Cestování po Evropě. Tři finální vítězové uvidí své návrhy vytištěné na tričkách a zboží v příštím roce. Zúčastněte se nebo hlasujte pro ostatní návrhy.  

Co je to Time to Move? 

Kampaň Time to Move je soubor online a fyzických akcí, které každoročně v říjnu pořádá síť Eurodesk po celé Evropě. Cílem je navázat kontakt s evropskou mládeží a informovat ji o všech příležitostech, které se jí nabízejí k výjezdu do zahraničí a k získání mezinárodních zkušeností.